Inkoop oud ijzer en metalen

Bij Prometaal zijn we gespecialiseerd in de aankoop van oud ijzer en metalen. Als uw betrouwbare partner in schroot aankoop en metaalhandel, bieden we een service waarop loodgieters, installateurs en andere middenstanders in Maarssen en omstreken vertrouwen. Onze werf is het ideale inleverpunt voor al uw metaalafval.

Gemakkelijke aanlevering en verwerking

Wij maken het inleveren van metalen gemakkelijk voor u. Op werkdagen kunt u uw oud ijzer en andere metalen bij onze werf in Maarssen aanleveren. Onze faciliteiten zijn uitgerust om diverse soorten metalen efficiënt te verwerken, waardoor we u een soepele ervaring kunnen garanderen.

Ophaalservice voor metaalafval

Om u nog beter van dienst te zijn, biedt Prometaal een ophaalservice met eigen trucks en bussen, voorzien van verschillende containersystemen. Onze afzetcontainers en heftruckbakken zijn beschikbaar in diverse formaten, geschikt voor zowel kleine als grote hoeveelheden metaalafval.

Inkoop van sloopmetaal

Naast de reguliere inkoop van oud ijzer, zijn wij ook geïnteresseerd in schroot en metalen afkomstig van sloopwerken. Wij waarderen uw afval en bieden een marktconforme vergoeding, of het nu gaat om kleine of grote sloopprojecten.

Duurzame en milieuvriendelijke recycling

Bij Prometaal streven we naar een duurzame en milieuvriendelijke aanpak in de recycling van metalen. Onze processen zijn gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk, waardoor u bijdraagt aan een groenere toekomst wanneer u uw metalen bij ons inlevert.

Contact en informatie

Voor vragen, huidige prijzen of meer informatie over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via info@prometaal.nl of bellen naar 0346-576006. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren over de beste manier om uw metaalafval te recyclen. Bezoek onze werf in Maarssen en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van Prometaal in de schroot aankoop en metaalhandel.